AllerødFys - Fysioterapi i Allerød
Kan fysioterapi hjælpe mig

fysioterapi

Hvad er fysioterapi og kan det hjælpe mig?

Fysioterapi er mere – langt mere - end blot et ark papir med øvelser på. Fysioterapi er, ligesom alle former for terapi, først og fremmest et samarbejde. Når begge parter er motiverede for samarbejdet, kan der flyttes bjerge og i bogstaveligste forstand skabes nyt liv – et sundere, sjovere og længerevarende liv!

Udover at vi udarbejder en fælles plan for dit forløb, bestræber vi os også på, at du undervejs bliver uddannet i netop din krop – dens styrker og svagheder – muligheder og udfordringer. Vores mål er, at du bliver vågen overfor dit fysiske selv og vidende om, hvordan du mentalt forholder dig til din krop.

Er du i tvivl om, hvorvidt fysioterapi kan hjælpe dig, er den hurtigste og bedste vej at spørge os – hvilket du til enhver tid er velkommen til, og vi ringer dig også meget gerne op. Klik på nedenstående knap og følg anvisningerne – så hører du fra os.

 

AllerødFys tilbyder mange behandlinger inden for fysioterapi
Firmaordninger/firma fysioterapi i Allerød

Forkæl dine medarbejdere og skab trivsel og reducer sygedage med firma fysioterapi

Forebyggelse - Velvære - Behandling

Du har nu alletiders chance for at sikre dine medarbejdere på en let og kvalificeret måde.

Lav en aftale med vores virksomhedskoncept "firma-fys.dk", så er du sikret, at dine medarbejdere kan komme hurtigt til behandling på din lokale fysioterapi-klinik.

Ergonomisk eftersyn
Få en gennemgang af medarbejdernes arbejdsplads og arbejdssitiuation, dels for at forebygge, men måske også for at løse evt. nuværende problemer.

Firma-fys-behandling
Rådgivning og individuel vejledning, undersøgelse og massage, fysioterapi og genoptræning - alt dette og mere til kan indgå i medarbejdernes firma-fys-behandling, hvor der tages udgangspunkt i hver enkelt medarbejders aktuelle behov.

Behandlingsgaranti
"Behandling senest næste dag" kan købes med i jeres nye firma-fys-aftale.

Kontakt os
Kontakt os for nærmere aftale - på telefon: 48 17 31 51, eller på mail: info@allerodfys.dk